Redirected from page "WiebeVanDerWorp"

Clear message

Wiebe van der Worp (Dutch)


There is an English page at Wiebe van der Worp, below is Dutch


Kan het anders zijn? Kan het beter zijn? Dat ben ik, mijn naam is Wiebe.

Ik zie mogelijk oplossingen voor uitdagingen waar anderen dat niet zien. Out of the box en niet conventioneel. Technologie, informatiestromen en MCAD-automatisering zijn mijn expertise. Brede en diepe kennis zijn de sleutels. Coderen en sleutelen aan de middelen.

Samen met mijn collega's vormen we een sterk team als NedCAD. Liesbeth en ik doen gespecialiseerde en op maat gemaakte turn-key signage-projecten bij ISN.

Ten slotte ben ik sociaal betrokken. Ik wil graag kwesties in onze samenleving benadrukken vanuit een grondig perspectief.

Meningen van anderen vormen je eigen genuanceerde mening:

  • Ik absorbeer jouw mening en deel de mijne graag met jou.
  • Ik kan er naast zitten, laat het dan even weten.

Voordat je verder leest op deze bladzijde: mijn beweegredenen kosten slechts een minuutje om te lezen en ik denk dat het goed is om daarvan notie te nemen en om er eens over na te denken. Zie Mijn boodschap aan de wereld.

Wat informatie...

In het kort:

  • Als ondernemer ben ik - samen met mijn levensgezel Liesbeth en naderen - op verschillende vlakken actief:

  • Daarnaast ben ik de oprichter en voorzitter van Stichting Vrijschrift.org. Op http://wiki.vrijschrift.org/Doelstellingen staat meer beschreven.

  • Zowel Liesbeth als ik hebben altijd interesse in projecten die enige uitdaging in zich hebben. We hebben allebei onze talenten en samen vormen wij een sterke unit.

Wat links...

De inhoud van deze site is zonder enige vorm van garantie beschikbaar onder zowel de GNU Free Documentation License als de Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen-licentie