Reacties Cleutrain-manifest

Dit zijn reacties op het Cluetrain-manifest, zie http://viaisn.org/cluetrain/

Een krachtige wereldwijde conversatie is begonnen. Door het internet ontdekken en ontwikkelen mensen nieuwe wegen om kennis met de snelheid van het licht te delen. Als een direct gevolg worden markten bijdehand - en worden sneller wijs dan de meeste bedrijven.


From: C.S. Fennema www.fennemaweb.nl

Beste Wiebe,

Bedankt voor de e-hint!

De laatste stellingen waren minstens zo pakkend als de eerste. Het gebruik van "command & control" spreekt mij, zowel als ex-beroepsofficier en interim manager, goed aan. Ik denk dat een Nederlandse term in deze context niet zo duidelijk zou zijn geweest.

Afgelopen week heb ik een klant, general manager, al het adres van deze publicatie doorgegeven. Zo zie je in elk geval dat ik geen extra aansporing nodig heb om interessante bronnen door te geven.

Succes verder!

Syco


From: Landelijk Verkeers Bijstands Team

Hoi Wiebe,

De vijf en negentig stellingen doorgenomen. Ik laat ze vanaf nu op me inwerken, neem daarvoor enige weken vrij en zal kijken of ook ik rijp ben om "vernet" te worden(lijkt wel een soort bekering). Misschien moet ik wel, om te voorkomen dat ook ik op ga in een command en control systeem, wat er toch al is, wat we ook allemaal kennen waar we ook allemaal een hekel aan hebben en vervolgens ook vrolijk aan mee doen.

Jaap


Beste Wiebe,

Ik heb de stellingen met veel belangstelling gelezen. Ik heb sinds kort uiterst positieve ervaringen met netwerkmarketing als een eigentijdse manier voor bedrijven om de conversatie met de markt te voeren. Ik ben benieuwd naar ervaringen van anderen met deze vorm van marktorganisatie. Natuurlijk geef ik desgewenst graag nadere informatie over mijn ervaringen

Succes met je initiatief!

Walther Micke

www.counselling.nl/flux.html


De inhoud van deze site is zonder enige vorm van garantie beschikbaar onder zowel de GNU Free Documentation License als de Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen-licentie